Acasa| Galerie foto| Contact
Avantajele peletilor | Service si garantie | Comanda peleti si brichete | Inregistrare
 
Categorii
Cosul meu
          Nici un produs in cos

 
Informatii utile
 
Parteneri
Confidentialitate

Cum cumpar?

1. Alege produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse.
Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "PUNE IN COS" sau "CUMPARA"

Comanda minima 50 ron pentru expediere prin curier ( TVA inclus ). Produsele cu valoare mai mica de 50 ron se pot ridica direct de la magazin.

2. Trimiterea comenzii
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.greenworks.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:
Informatiile furnizate catrewww.greenworks.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.www.greenworks.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata si poate solicita stergerea contului si a tuturor datelor.
In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului, iar comanda va fi confirmata doar in momentul cand valoarea avansului se regaseste in contul nostru.
Produsele comercializate prin intermediu lwww.greenworks.rosunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie(pe spatele facturii). De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Produsele comercializate de www.greenworks.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de www.greenworks.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului si respectand indicatiilor acestuia, dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare, exceptie facand uleiurile, lichidul de frana si aditivii fiind consumabile.
Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi sau se plateste contravaloarea reperului de pe factura de achizitie, conform legii.
Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare, nu de la data montajului.

Alte conditii
1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
2. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
3. Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
4. Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
5. Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
6. Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
7. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre www.greenworks.ro - plata va fi efectuata de catre client; de la www.greenworks.rocatre client - plata va fi suportata de catre noi.
8. Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostinta prevederile acestor documente.
9. Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat.


Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Finalizeaza Comanda" iar pe pagina urmatoare alegeti sa va inregistrati in cazul in care sunteti utilizator nou sau sa va logati daca ati mai plasat comenzi la noi pe site.
Completati datele personale in formularul din pagina in cazul in care sunteti client nou. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, este posibil sa fiti contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

3. Date livrare
Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.
Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adauga o adresa".

4. Modalitatea de livrare si plata

Curier rapid - Fan Courier in Bucuresti
Fan Courier - In Bucuresti
- TERMENUL MEDIU DE LIVRARE 24 DE ORE
Curier rapid - Fan Courier - In Tara
- TERMENUL MEDIU DE LIVRARE 48 DE ORE


5. Validarea datelor comenzii
Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta.
Completati seria si numarul buletinului, data si ora la care doriti ca produsele sa fie livrate si, eventualele observatii pe care le aveti.
Apasati Continua pentru finalizarea comenzii.
Veti primi pe email o factura proforma precum si alte detalii utile.

 
AUTENTIFICARE
Adresa de e-mail:
Parola:
Am uitat parola | Cont nou

 

Copyright 2013-2014 Greenworks Heating s.r.l
Toate drepturile rezervate