Acasa| Galerie foto| Contact
Avantajele peletilor | Service si garantie | Comanda peleti si brichete |
 
Categorii
 
Informatii utile
 
Parteneri
Descriere produs :
 
Multi Combustie MC25 kW

 

Multi Combustie MC25 kW
Caracteristici :

 

Putere:

 

25 kW

Tip combustibil: Peleti + Lemne
Suprafata incalzita: ~ 220 m2 ( ~ 550 m3)
Capacitate buncar peleti: 200 kg
Autonomie: minim 72 ore (pe peleti) ; 5-6 ore (pe lemne)
Consum pe ora: 1,2 - 5.1 kg/ora
Pornire automatizata: Da
Sistem de extractie a cenusii: Nu
Dimensiuni: H:1600 x L:1200 x l:700 mm
Greutate: 260 kg
Garantie: 2 ani

 

 

Centrala MC25 (25 kW) îmbină avantajul funcționării pe lemne (încărcare manuală) cu cel al funcționării pe peleți (complet automatizat).

 

MODELE : MC 25 - 25 kW

Centrala Multicombustie este formata dintr-o centrala pe lemne la care s-a atasat un arzator pe peleti de ultima generatie.

 

Centralele pe lemne au fost concepute pentru a arde busteni de lemn si brichete. Beneficiind de o tehnologie de ultima ora, cazanele noastre sunt produse cu corpul din oţel, ţevi speciale de fum, turbionatoare de înaltă eficienta special concepute şi sudare robusta.

 

Datorită usilor de acces largi, alimentarea cu carburant şi eliminarea cenuşei se poate face cu uşurinţă şi confortabil.

 

AVANTAJE :

 

- ARZATORUL nu mai trebuie demontat de pe usa cand se trece la arderea pe lemne. Se seteaza (din programator) modul de functionare pe lemne si se incarca centrala cu combustibil.

 

- AUTOMATIZAREA arzatorului supervizeaza datele primite de la senzori (temperatura apei, temperatura mediului ambiant, temperatura gazelor arse etc) si gestioneaza fluxul de aer necesar pentru atingerea parametrilor setati. Astfel arderea lemnelor se realizeaza in aceleasi conditii ca ale arderii peletilor.

 

- BUNCAR INCAPATOR de peleti. In acesta incap aproximativ 200 kg de peleti, asigurand o autonomie intre 3 si 8 zile.

 

- CONTROLER ELECTRONIC (acelasi ca la centrlalele pe peleti de mare capacitate). Se pot seta toti parametrii centralei, atat la functionarea pe peleti cat si la functionarea pe lemne (temperaturi, programe de functionare pe ore sau pe zile, compensarea temperaturii exterioare etc)

 

- MODULAREA PUTERII centralei. Se pot alege 3 tipuri de modulatie : putere fixa, 5 trepte sau modulatie liniara ( 100 pasi). Practic centrala foloseste atata putere cat are nevoie pentru a-si atinge parametrii programati. De exemplu daca are nevoie doar de 7 kW, va folosi peleti doar pentru a atinge aceasta putere.

 

- INTERNET CONTROL. Se poate monitoriza sau comanda centrala de la distanta (de la un calculator sau de pe telefonul mobil) daca dispuneti de o legatura de date.

 

De asemenea cuprinde :

 

- pompa de circulatie;

- snec (melc) de alimentare cu peleti;

- buncar de alimentare;

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati (folositi formularul de mai jos).

 

 Pret: 3.750_EURO
TVA Inclus
Mobil : 0723.31.71.91 / 0760.67.73.74
Email : office@greenworks.ro 

Copyright 2018-2019 Greenworks Heating s.r.l
Toate drepturile rezervate